Festival Lowlands is uitverkocht

Ondanks de slechte weersvoorspellingen is Lowlands uitverkocht. Alle 55 duizend kaartjes zijn vergeven, meldt de organisatie van het driedaagse festival.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen is Lowlands uitverkocht. Alle 55 duizend kaartjes zijn vergeven, meldt de organisatie van het driedaagse festival. ‘A campingflight to Lowlands Paradise 2006’ begint vrijdag en duurt tot en met zondag. Het is de veertiende keer dat het festival zijn tenten opslaat in Biddinghuizen.

Lowlands adviseert om geen kaartjes te kopen via veilingsites, omdat die kaartjes mogelijk niet echt zijn. Als mensen hun gereserveerde tickets niet ophalen is het mogelijk dat er nog enkele toegangskaarten te koop zijn bij de postkantoren. Dit jaar zijn onder anderen Muse, Placebo, Anouk en Massive attack te zien en te horen op het festival.

[Novum]