Eminem misdraagt zich tegenover Playboy-bunny

Eminem heeft zich ‘afschuwelijk gedragen’ op de set van zijn videoclip ‘Smack that ass’. Hij heeft water over een figurante heengegooid. Eminem heeft spijt.

Eminem heeft zich vorige week ‘afschuwelijk gedragen’ op de set bij de opnamen van zijn videoclip ‘Smack that ass’. De 33-jarige Amerikaanse rapper gooide onder meer een plens water over Playboy-bunny Kendra Wilkerson, een van de ‘vaste’ vriendinnen van Hugh Hefner.

De rondborstige Kendra speelt in de clip het liefje van rapper Eminem. Ze woont in het dagelijks leven in de ‘Playboy Mansion’ met Hugh en zijn andere blonde vriendinnen. Via haar agent liet zij aan de Amerikaanse krant New York Post weten erg beledigd is.

Eminem heeft inmiddels spijt betuigd. De rapper, Marshall Bruce Mathers III geheten, voelt zich ‘verschrikkelijk over zijn gedrag’, meldt zijn woordvoerder. Er zijn bloemen onderweg. Hiermee is de ruzie waarschijnlijk goedgemaakt.

[Novum]