Filmopnamen Robin Hood gestolen

In Hongarije is een aantal videobanden met opnamen van de nieuwe BBC-serie over Robin Hood gestolen. De serie wordt momenteel in Hongarije opgenomen.

(Novum/AP) – In Hongarije is een aantal videobanden met opnamen van de nieuwe BBC-serie over Robin Hood gestolen. De serie wordt momenteel in Hongarije gedraaid en de productie van de dertien afleveringen loopt door de diefstal vertraging op. Dat heeft de BBC maandag bekendgemaakt.

De omroep gaf geen commentaar op een bericht in de krant Daily Mirror, die maandag meldde dat de gestolen videobanden de originelen waren en dat er geen kopieën van zijn. Volgens de krant vragen de dieven anderhalf miljoen euro voor de tapes.

De serie wordt later dit jaar op zaterdagavond uitgezonden. De hoofdrol wordt gespeeld door Jonas Armstrong. Keith Allen speelt de sheriff van Nottingham en Lucy Griffiths speelt Marian.

[Novum]