Renate Verbaan presenteert Talentenbeurs

TMF-vj Renate Verbaan presenteert De Talentenbeurs. Daar kunnen aankomende zangers, modellen, presentatoren en andere jonge entertainers hun talent laten zien.

TMF-vj Renate Verbaan presenteert op 26 en 27 augustus De Talentenbeurs in Hoofddorp. Daar kunnen aankomende zangers, modellen, presentatoren en andere jonge entertainers hun kunsten laten zien aan beslissers in de amusementsindustrie: castingbureaus, vakjury’s, beroemde choreografen, internationale dj’s en fotografen. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

Nu al kunnen talenten zichzelf promoten op de website van De Talentenbeurs door een profiel aan te maken met biografie, mp3-bestanden, filmpjes of foto’s. Op de beurs in Hoofddorp zijn optredens van Ali B, Ninthe en Yes-R.

[Novum]