Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Acteur Daniel Baldwin opgepakt voor autodiefstal

Daniel Baldwin is opgepakt op verdenking van autodiefstal. Ook zouden er drugs zijn gevonden in zijn motel. De acteur kampt al jaren met een drugsverslaving.

Daniel Baldwin is opgepakt op verdenking van autodiefstal. Hij zou betrapt zijn toen hij in een auto stapte die als gestolen was opgegeven. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ. In het motel waar de acteur verbleef zou de politie vervolgens ook drugs hebben gevonden.

Baldwin kampt sinds jaren met een drugsverslaving. In 1998 werd hij in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis na een overdosis. De laatste jaren beweerde hij van de drugs af te zijn, maar in april werd hij nog gearresteerd wegens drugsbezit. In juli was de acteur betrokken bij een auto-ongeluk. Hij werd opgepakt omdat zijn rijbewijs verlopen bleek te zijn.

De 45-jarige Daniel is de broer van de acteurs Alec, Stephen en William. Hij speelde rolletjes in televisieseries als ‘NYPD Blue’ en ‘Touched by an angel’.

[Novum]