Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bill Cosby schikt rechtszaak

Bill Cosby heeft een overeenkomst gesloten met de vrouw die hem beschuldigde van aanranding. De details van de schikking zijn niet bekendgemaakt.

(Novum/AP) – Bill Cosby heeft een overeenkomst gesloten met de vrouw die hem beschuldigde van aanranding. De details van de schikking zijn niet bekendgemaakt. De vrouw beweerde dat Cosby haar in 2004 drogeerde en vervolgens onzedelijk betastte.

De 69-jarige komiek heeft altijd ontkend dat hij de vrouw heeft lastiggevallen. Hij beweerde gewoon bevriend met haar te zijn geweest en haar pillen te hebben gegeven omdat ze zei slaapproblemen te hebben.

De vrouw, wiens identiteit niet bekend is, is niet de enige die de acteur beschuldigt van misbruik. Een rechtszaak die negen vrouwen tegen hem wilden aanspannen ging vorig jaar niet door, omdat ze hun getuigenis niet anoniem konden afleggen.

[Novum]