Search
Close this search box.

Lia van Bekhoven stopt bij NOS radio

Lia van Bekhoven (53) werkt niet langer als correspondent voor het NOS Radio 1 Journaal in het Verenigd Koninkrijk. Tim Overdiek neemt haar werk voor het Radio 1 Journaal over. Ze blijft wel werkzaam voor andere publieke omroepen, voor de Wereldomroep, Nova en VRT.

Vanaf de start van het NOS Radio 1 Journaal in september 1995 was Van Bekhoven de vaste correspondent in Londen. Sinds begin 2006 vulde Lia van Bekhoven het correspondentschap voor de NOS samen met haar opvolger Tim Overdiek in.

Overdiek is in Londen gestationeerd als multimediaal correspondent. Dat wil zeggen dat hij voor de NOS zowel televisie, radio als internet bedient. Met het vertrek van Lia van Bekhoven zal Overdiek het correspondentschap nu alleen vormgeven. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten