Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kevin Federline wil voogdij over zoontjes

Kevin Federline wil voor de kinderen zorgen. Een dag nadat Britney Spears de scheiding aanvroeg, heeft hij de voogdij over hun twee zoontjes aangevraagd.

(Novum/AP) – Kevin Federline wil voor de kinderen zorgen. Een dag nadat Britney Spears de scheiding aanvroeg, heeft de aspirant-rapper een verzoek voor de voogdij over hun twee zoontjes ingediend. Ook eist ‘K-Fed’ alimentatie van Britney. De eerste stap in een juridisch gevecht tussen het voormalige liefdesstel lijkt hiermee gezet.

Een woordvoerder van Federline’s advocaat verklaarde dat de voormalige achtergronddanser zich niet snel gewonnen zal geven. “Hij is bereid om heel ver te gaan voor de bescherming en het geluk van zijn kinderen. Hij zal zich niet laten intimideren of afleiden op weg naar dat doel.”

Kevin en Britney hebben twee kinderen, Sean Preston (1) en Jayden James (twee maanden). Ze waren twee jaar getrouwd, voordat de 24-jarige zangeres dinsdag de scheidingsaanvraag indiende wegens ‘onoverkomelijke meningsverschillen’. In de media werd vanaf het begin gespeculeerd over problemen in het huwelijk, maar het koppel heeft die verhalen altijd ontkend.

De 28-jarige Federline heeft ook nog twee kinderen bij zijn ex-vriendin Shar Jackson: dochter Kori van 4 en zoon Kaleb van 2 jaar. Hij verliet de actrice, toen zij hoogzwanger was van Kaleb, voor Britney.

[Novum]