Zoeken
Sluit dit zoekvak.

André van Duin trekt karaokeset uit de kast

André van Duin trekt zijn karaokeset uit de kast wanneer hij etentjes geeft. Dat zei de komiek tijdens de première van het dinerspektakel Palazzo in Amsterdam.

André van Duin trekt zijn karaokeset uit de kast wanneer hij etentjes geeft. Dat zei de komiek donderdag tijdens de première van het dinerspektakel Palazzo in de beeldentuin van het Westerpark in Amsterdam. “Ik maak er altijd een groot feest van met veel muziek en gezelligheid.”

De 59-jarige televisiepersoonlijkheid was voor het eerst in spiegeltent Palazzo. “Voorheen had ik er nooit tijd voor, maar ik heb er veel over gehoord dus ik wilde het wel eens zien”, vertelde Van Duin. Hij wist niet goed wat hij van het diner, dat door sterrenkok Ron Blaauw verzorgd werd, kon verwachten, ‘maar we laten ons verrassen’.

Het internationale gezelschap Palazzo kwam in 2004 voor het eerst naar Amsterdam. Inmiddels hebben ruim veertigduizend bezoekers mogen genieten van een avondvullend programma vol theater, acrobatiek en culinaire hoogstandjes. De kookkunsten van Blaauw en het variété van de vele internationale artiesten zijn nog tot februari te proeven.

[Novum]