Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Slechterik Ludo Sanders terug in GTST

Ludo Sanders keert vrijdag terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. De slechterik uit de soap, gespeeld door Erik de Vogel, werd in juni nog doodgeschoten.

Ludo Sanders keert vrijdag terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De slechterik uit de soap, gespeeld door Erik de Vogel, werd in juni doodgeschoten in de laatste aflevering van het vorige seizoen. Of Ludo terugkeert als zichzelf of als zijn verloren tweelingbroer, mag Vogel niet verklappen, zegt hij in De Telegraaf. “Maar dit had in het echte leven niet kunnen gebeuren.”

De soapcollega’s van Vogel wisten tot voor kort niets over de terugkeer van Ludo. Alleen zijn vrouw Caroline de Bruijn, die in de serie Janine speelt, was op de hoogte. “Ik wilde per se dat zij het wist. Dan kon ik er thuis tenminste over praten.”

In soaps is het de normaalste zaak van de wereld dat overleden personages ineens weer in beeld verschijnen. Zo bleek in ‘The bold and the beautiful’ onlangs dat Macy niet dood was, maar gevlucht naar Italië. Ook Taylor wordt binnenkort op mysterieuze wijze tot leven gewekt. In Dallas was het J.R. Ewing waarover druk werd gespeculeerd of hij nog leefde en in GTST dook eerder de vermoorde Frits van Houten weer op in de serie.

[Novum]