Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anna Nicole Smith is huis kwijt

Zakenman G. Ben Thompson, de ex-vriend van Anna NicoleSmith, zet haar op straat. Een Amerikaanse rechter heeft een uitzettingsbevel uitgevaardigd tegen Smith.

(Novum/AP) – G. Ben Thompson, de ex-vriend van Anna Nicole Smith, heeft de televisiester het huis uit gezet. Zakenman Thompson klaagde Smith aan vanwege een ruzie om zijn huis, dat op de Bahama’s staat. Een Amerikaanse rechter vaardigde donderdag een uitzettingsbevel uit tegen de 39-jarige blondine.

De rechterlijke uitspraak is dinsdag gedaan, toen de voormalige playmate de gestelde deadline voor de zaak miste. De zakenman is nu de rechtmatige eigenaar van ‘Horizons’, het voormalige woonhuis van Smith. De weduwe moet donderdag zelfstandig het pand verlaten. Als zij dit niet doet, wordt ze eruit gegooid.

[Novum]