Search
Close this search box.

50 Cent vindt Oprah een ‘bounty’

50 Cent heeft zich negatief uitgelaten over Oprah Winfrey. De rapper vindt dat Winfrey zich voordoet als een blanke vrouw. “Zwart van buiten, wit van binnen.”

50 Cent heeft zich negatief uitgelaten over talkshowkoningin Oprah Winfrey. De 31-jarige rapper vindt dat Winfrey zich voordoet als een blanke vrouw. “Ze is een bounty: zwart van buiten, wit van binnen”, zei hij in een interview met de Amerikaanse editie van modeblad Elle. De loslippige rapper vindt dat de 52-jarige presentatrice zo gewend is programma’s te maken voor blanke Amerikaanse vrouwen, dat ze zelf ook zo goed als blank is geworden.

De voormalig drugsdealer haalde eerder al naar Winfrey uit omdat ze geen rappers uitnodigt in haar show. De presentatrice uitte op haar beurt kritiek over de hatelijke en kleinerende songteksten in de rapmuziek.

[Novum]