Search
Close this search box.

Anna Nicole Smith uit ziekenhuis ontslagen

Anna Nicole Smith is weer op de been. De blondine is uit het ziekenhuis ontslagen waar ze een week werd behandeld voor een ingeklapte long.

(Novum/AP) – Anna Nicole Smith is weer op de been. De voormalige Playmate is uit het ziekenhuis ontslagen waar ze een week lang werd behandeld voor een ingeklapte long. Haar advocaat laat weten dat het goed met haar gaat, maar dat ze het de komende tijd rustig aan moet doen. Met behulp van ademhalingsoefeningen zal ze volledig herstellen.

De 38-jarige Smith lag in hetzelfde ziekenhuis op de Bahamas waar onlangs haar 20-jarige zoon Daniel overleed aan een fatale combinatie pijnstillers en antidepressiva. Drie dagen voor zijn dood was zijn zusje Danielynne Hope er geboren.

[Novum]