Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Johnny Depp populair bij publieksprijzen

Johnny Depp is genomineerd voor drie People’s Choice Awards. Bij de prijzen bepaalt het publiek de genomineerden en de winnaars door te stemmen op internet.

(Novum/AP) – Johnny Depp is genomineerd voor drie People’s Choice Awards in Amerika. De acteur is voorgedragen in de categorieën ‘beste mannelijke filmster’ en ‘beste mannelijk actieheld’. Ook dingt hij mee naar de prijs voor ‘beste match’ met zijn tegenspeelster Keira Knightly in ‘Pirates of the Caribbean: dead man’s chest’.

Opvallende concurrenten van Depp en Knightly in de categorie voor ‘beste match’ zijn Matt Damon, Jack Nicholson en Leonardo DiCaprio. De acteurs spelen samen in ‘The departed’, een bewerking van de Chinese actiethriller ‘Infernal affairs’. Ook Vince Vaughn en Jennifer Aniston strijden mee in die categorie voor de film ‘The break-up’. Tijdens de opnamen van de film sloeg de vonk in het echte leven ook over tussen deze acteurs.

Bij de People’s Choice Awards bepaalt het publiek de genomineerden en de winnaars door te stemmen via internet. Andere categorieën bij de awarduitreiking zijn onder meer ‘beste vrouwelijke filmster’, ‘beste vrouwelijke televisiester’, ‘beste mannelijke televisiester’ en ‘beste presentator van een talkshow’. Ellen Degeneres is niet alleen genomineerd voor beste presentator maar ook voor ‘grappigste vrouwelijke ster’.

De 33e editie van de People’s Choice Awards vindt op 9 januari plaats in Los Angeles.

[Novum]