Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Anna Nicole verdoezelt haarkleur baby’

Anna Nicole Smith verft het haar van haar dochtertje donker. Dat zegt haar ex-vriend, de blonde Larry Birkhead, die beweert de echte vader te zijn van de baby.

(Novum/AP) – Anna Nicole Smith verft het haar van haar bijna twee maanden oude dochter donker. Dat zegt de advocaat van haar ex-vriend Larry Birkhead. Op die manier zou Smith het willen doen lijken alsof haar huidige vriend, de donkerharige Howard K. Stern, de vader is van het meisje. Birkhead, die blond is, beweert de echte vader te zijn en zegt dat de baby ook blond is.

Birkhead laat zijn advocaat uitzoeken of het verven van het haar van het kind schadelijk is voor haar gezondheid. Ook eist hij een DNA-test om te bewijzen dat hij de vader is. Op 8 november komt de zaak voor de rechter.

De dochter van Smith, Danielynn Hope, werd op 7 september geboren in een ziekenhuis op de Bahama’s. Drie dagen later overleed in datzelfde ziekenhuis haar broer, de 20-jarige Daniel Smith, aan een fatale combinatie van pijnstillers en antidepressiva.

[Novum]