Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cowboyhoed John Lennon onder de hamer

Fans van The Beatles kunnen eigenaar worden van de hoed die John Lennon droeg tijdens de laatste fotoshoot van de band. De hoed wordt op 22 november geveild.

(Novum/AP) – Fans van The Beatles kunnen eigenaar worden van de hoed die John Lennon droeg tijdens de laatste fotoshoot van de band. De zwarte cowboyhoed wordt geveild via het Londense veilinghuis Bonhams. Het veilinghuis verwacht dat het hoofddeksel tussen de twaalfduizend en vijftienduizend euro zal opbrengen.

Naast de hoed van de overleden artiest worden meer dan 150 andere entertainmentmemorabilia geveild. Liefhebbers kunnen onder meer bieden op een met kant afgewerkte broek die Marilyn Monroe droeg in de film ‘River of no return’ in 1954. Ook worden filmposters geveild van films uit de jaren twintig als ‘All quiet on the western front’ en van recente films als ‘Spiderman’ (2002).

De veiling vindt op 22 november plaats in Londen.

[Novum]