Search
Close this search box.

Toch geen taxiblokkade bij MTV Awards

Taxichauffeurs zijn teruggekomen van hun dreigement een blokkade op te werpen op de toegangswegen naar de Europese MTV Awards. Een vakbond van taxichauffeurs dreigde het verkeer in de Deense hoofdstad Kopenhagen donderdag te verstoren, omdat niet-professionele chauffeurs de vips en andere gasten vervoeren in de limousines. Het dreigement werd teruggenomen na een gesprek met het stadsbestuur, dat belooft na de show verder te praten.

Grote kanshebbers tijdens de prijsuitreiking zijn de Red Hot Chili Peppers. De Amerikaanse rockgroep heeft nominaties gekregen in de categorieën beste album, beste nummer, beste rockact en beste groep. Shakira, Madonna, Christina Aguilera en Nelly Furtado kregen ieder drie nominaties.

Justin Timberlake presenteert het evenement. Er worden optredens gegeven door onder anderen Muse, P. Diddy en Rihanna. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten