Search
Close this search box.

B-filmers liften mee op succes ‘Saw’

B-filmmakers liften mee op het succes van de bloederige ‘Saw’-films. De producent van ‘100 tears’ zegt dat het publiek klaar is voor zijn soort griezelfilms.

B-filmmakers liften mee op het succes van de ‘Saw’-films. Dat zegt de producent van ‘100 tears’, Ted Geoghegan. Volgens hem is het publiek nu klaar voor zijn soort griezelfilms. De ‘Saw’-films staan bekend om hun bloederige beelden en wrede fantasieën. “We willen de grenzen opzoeken van de horrorfilm met het lage budget”, zegt Geoghegan tegen de website van het Amerikaanse horrorblad Fangoria.

Details over het verhaal wil hij niet geven, maar zijn ‘100 tears’ bevat meer bloed dan alle andere films waaraan hij heeft meegewerkt. “Er is een massale reeks moorden in de film en hij is uitermate smerig van begin tot eind. Psychopathisch geweld zullen we niet schuwen, maar omarmen.”

Regisseur Marcus Koch begint in februari aan de opnamen van ‘100 tears’ in de stad Tampa in de Amerikaanse staat Florida. ‘Beroemdheden’ uit andere B-films spelen mee.

[Novum]