Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Babette van Veen wordt weddingplanner

Wie gaat trouwen kan vanaf heden Babette van Veen inhuren om de bruiloft te organiseren. De actrice wordt namelijk weddingplanner.

Wie gaat trouwen kan vanaf heden Babette van Veen inhuren om de bruiloft te organiseren. De actrice wordt namelijk weddingplanner. Het bedrijf Merrymakers uit Antwerpen heeft haar benaderd om een Nederlandse vestiging op te zetten.

De 38-jarige Van Veen deed niet onmiddellijk een toezegging aan het bedrijf. “Ik heb er best een paar nachtjes over geslapen”, schrijft ze op haar website. “Hoewel ik dol ben op mooie dingen maken en bedenken, komt er toch wel heel veel op je af als je een eigen bedrijf begint.”

Uiteindelijk is de vrouw van presentator Bas Westerweel gelukkig met haar beslissing om bruiloften te organiseren. “Ik ben echt heel blij met deze nieuwe uitdaging”, schrijft Van Veen. “We gaan er letterlijk en figuurlijk een feest van maken.”

Vrijdag verschijnt het tweede voorleesboekje van ‘Woezel en Pip: beste vriendjes’, dat is geschreven door Guusje Nederhorst. Babette sprak de toegevoegde cd in van haar vriendin die in 2004 aan kanker overleed.

[Novum]