Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beau brengt spreekbeurten op tv

Beau van Erven Dorens gaat de mooiste spreekbeurten van Nederland op de buis brengen. Het wordt een samenwerking tussen zijn bedrijf en scholen.

Beau van Erven Dorens gaat de mooiste spreekbeurten van Nederland op de buis brengen. Dat vertelt de 35-jarige televisiepresentator zaterdag in De Telegraaf. Het wordt een samenwerking tussen Beauworks, het bedrijf van de Talpa-presentator, en scholen in Nederland. Leerlingen worden in ‘De beste spreekbeurt van Nederland’ helemaal in het zonnetje gezet. “Stel dat het een spreekbeurt over de maan wordt, dan zou je bijvoorbeeld Wubbo Ockels kunnen inschakelen en een prachtig heelaldecor kunnen bouwen”, zegt Van Erven Dorens.

Beauworks bereidt ook twee komedieseries voor. Een gaat over een castingbureau; het bekende castingbedrijf van Job Gosschalk werkt aan het programma mee. Het andere concept is een gezinskomedie. “Zeg maar Kees & Co anno 2006.” Eerst is Van Erven Dorens nog te zien in M/V. Vanaf donderdag legt hij samen met Linda de Mol verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen bloot in dit Talpa-programma.

[Novum]