Search
Close this search box.

Biograaf heeft medelijden met Paris Hilton

Volgens Jerry Oppenheimer, die het boek ‘House of Hilton’ schreef, is Paris door haar moeder geworden tot wat ze is: een beroemd meisje dat eigenlijk niets kan.

Biograaf Jerry Oppenheimer heeft medelijden met Paris Hilton. Volgens de schrijver van het boek ‘House of Hilton – from Conrad to Paris: a drama of wealth, power and privilege’ is ze door haar moeder en grootmoeder geworden tot wat ze nu is: een beroemd meisje dat eigenlijk niets kan. Zij zouden Paris hebben aangemoedigd haar achternaam te gebruiken om bekend te worden.

Oppenheimer heeft het leven van Paris ruim een jaar lang onderzocht. “Haar moeder Kathy stopte haar op veel te jonge leeftijd in de make-up en liet haar nachtclubs bezoeken”, zegt hij. “Ze heeft nooit de kans gehad haar eigen dromen na te jagen, maar deed voortdurend wat haar moeder en oma wilden.” Toen de sekstape van Paris uitkwam, is dat door de familie prima ontvangen, zegt hij. Het bandje maakte haar immers wereldberoemd.

Ook zegt de schrijver dat Paris volgend jaar mogelijk in het Guiness Book of World Records wordt opgenomen als de meeste overschatte bekendheid ooit. Maar hij denkt ook dat ze komende jaren beroemd zal blijven omdat ze zoveel fans heeft. “Jonge meisjes vinden haar fantastisch en willen er net zo uitzien als zij.”

Kathy Hilton heeft volgens Oppenheimer gedreigd juridische stappen te nemen, maar kon niet voorkomen dat hij het boek uitbrengt. ‘House of Hilton – from Conrad to Paris: a drama of wealth, power and privilege’ ligt dinsdag in de winkels.

[Novum]