Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nederlandse dj Fedde le Grand op één in Engeland

De Nederlandse dj en producer Fedde le Grand staat met zijn single ‘Put your hands up for Detroit’ op één in de Britse hitlijst The Official UK Singles Chart.

De Nederlandse dj en producer Fedde le Grand staat met zijn single ‘Put your hands up for Detroit’ op één in de Britse hitlijst. Het is de eerste keer dat een Nederlandse dj de toppositie van The Official UK Singles Chart in Groot-Brittannië bereikt.

De 29-jarige Utrechtenaar begon met draaien in clubs in zijn geboortestad, maar werd al snel vaste dj van de Danssalon in Eindhoven. Later draaide hij in vrijwel alle grote Nederlandse clubs en kreeg hij een avond in Panama in Amsterdam. Inmiddels draait hij over de hele wereld en is hij regelmatig te horen in het 3FM-programma Ministry of Beats.

Le Grand stond in Engeland twee weken in de hitlijst voor hij de eerste plek bereikte. In Nederland haalde hij deze zomer de vierde plaats in de Top 40.

[Novum]