Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BN’ers luisteren boekpresentatie medium op

Medium Sarina kan sterren tot haar klanten rekenen maar hecht daar weinig waarde aan. Ze zegt ‘De Vries’ net zo belangrijk te vinden als een beroemdheid.

Medium Sarina kan veel Nederlandse sterren tot haar klantenkring rekenen maar hecht weinig waarde aan haar bekende clientèle. Tijdens de presentatie van haar boek ‘Sarina. Het medium’ zegt ze ‘mevrouw De Vries’ net zo belangrijk te vinden als een beroemdheid.

Toch was het ‘gewone volk’ op de feestelijke boekpresentatie maandag ver te zoeken en wemelde het van de bekende Nederlanders. Lucille Werner, Kim-Lian van der Meij, Mari van de Ven en Annette Barlo waren enkele aanwezige BN’ers en wilden wèl een boekje open doen over hun steun en toeverlaat.

Annette Barlo rekent zich tot de vaste klanten van het medium. “Ik ga zo om de zes weken naar Sarina. Als ik een tijd niet ben geweest, voel ik dat ik nodig weer eens moet. De belangrijkste tip die ik van haar heb gehad is, dat de kracht van de gedachte het allerbelangrijkst is.”

Kim-Lian van der Meij heeft nog nooit een privé-sessie met het medium gehad maar staat te popelen om eens langs te gaan. “Ik ben via Danny Rook met haar in contact gekomen. We speelden samen in een musical toen Danny een keer last van zijn stem kreeg. Zijn zelfvertrouwen leed daar ook onder en daarom had hij Sarina uitgenodigd. Ik vond het maar een rare vrouw die hem in de coulissen stond ‘in te stralen’, maar raakte wel geïnteresseerd.”

Goede vriend Danny Rook overhandigde zijn vriendin het eerste exemplaar van haar boek en gaf daar als grap een fles ingestraald ‘Sparina’ water bij. De presentator kent Sarina al dertien jaar. “Toen mijn vader overleed, heb ik bijvoorbeeld veel steun aan haar gehad.”

‘Sarina. Het Medium’ ligt vanaf dinsdag in de boekwinkel.

[Novum]