Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Chantal Janzen heeft de mooiste tanden

Chantal Janzen is de Nederlandse ster met het mooiste gebit. Ze heeft de verkiezing van de BN’er met de gezondste lach gewonnen met 44 procent van de stemmen.

Chantal Janzen is de Nederlandse ster met het mooiste gebit. De 27-jarige televisiepresentatrice heeft de verkiezing van de BN’er met de gezondste lach gewonnen. Ze kreeg 44 procent van de stemmen en liet daarmee Jochem van Gelder, Bridget Maasland en Jeroen Post achter zich. De verkiezing was een initiatief van nationaal gezondheidsinstituut NIGZ en een tandenborstelproducent.

“Ik ga twee keer per jaar naar de tandarts”, vertelt de knappe blondine. “Daarnaast poets ik twee tot drie keer per dag met een elektrische borstel.” Dinsdagmiddag onthulde Chantal de grootste zandloper ter wereld in Heemskerk. Hiermee begon voor de Nederlandse Staatsloterij het aftellen naar de Oudejaarsloterij 2006.

[Novum]