Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Sekstape van Scarlett Johansson duikt op’

Opnieuw is een sekstape opgedoken. Op een geluidsfragment op internet is te horen hoe Scarlett Johansson intieme handelingen zou verrichten.

Opnieuw is een sekstape opgedoken die wordt toegeschreven aan een superster. Op internet wordt een geluidsfragment te koop aangeboden waarop te horen zou zijn hoe Hollywoodster Scarlett Johansson in een auto intieme handelingen verricht met haar vriendje en collega-acteur Josh Hartnett.

De geluidsopname wordt voor 26 Amerikaanse dollar (ongeveer 20 euro) aangeboden aan de liefhebber. De 21-jarige actrice heeft de authenticiteit van het bandje niet bevestigd, maar schijnt laaiend te zijn over de artikelen die er al over zijn geschreven. Scarlett is al eerder in verband gebracht met riskant seksueel gedrag. Naar verluidt had ze na een prijsuitreiking in 2004 seks in een lift met acteur Benicio Del Toro. Dat verhaal ontkent ze zelf.

Sekstapes zijn momenteel een heet hangijzer in entertainmentland. Rapper Kevin Federline zou zijn intimiteiten met Britney Spears te koop aanbieden aan de hoogste bieder. De roem van Paris Hilton is mede aan haar avonturen op video te danken.

[Novum]