Search
Close this search box.

Bodyguards Angelina Jolie gearresteerd

Drie bodyguards van Angelina Jolie zijn gearresteerd door de politie van Mumbai. Ze zitten vast omdat ze mensen zouden hebben geduwd en beledigd.

Drie bodyguards van actrice Angelina Jolie zijn gearresteerd door de politie van de Indiase stad Mumbai. Dat meldt de BBC vrijdag. De mannen zitten vast omdat ze op een school ouders van kinderen zouden hebben geduwd en beledigd. In de school werden opnamen gemaakt voor de film ‘A mighty heart’, waarin Jolie de hoofdrol speelt.

De deuren van de Anjuman-e-Islam school zaten tijdens de opnamen dicht, maar gingen kort open toen ouders hun kinderen van school kwamen halen. Het kwam tot een handgemeen met de bodyguards omdat aanwezige paparazzi de kans grepen naar binnen te glippen. In de consternatie werden ook kinderen onder de voet gelopen.

Een van de bodyguards zou een iemand een ‘verdomde Indiër’ hebben genoemd. En dat is onacceptabel, vinden de ouders. De drie beveiligingmedewerkers van Jolie worden beschuldigd van godslastering en het dreigen met moord. De film die de 31-jarige Jolie in India opneemt gaat over de Amerikaanse journalist Daniel Pearl. Hij werd in 2002 in Pakistan vermoord door extremisten. Brad Pitt, de vriend van Jolie, produceert het project.

[Novum]