Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bodyguards Angelina Jolie zorgen voor opschudding

Een bodyguard van Angelina Jolie zorgde voor opschudding op een school in India, waar filmopnamen werden gemaakt. Hij riep ‘verdomde Indiër’ tegen een ouder.

(Novum/AP) – Bodyguards van filmster Angelina Jolie hebben donderdag voor opschudding gezorgd in een school in Mumbai in India. Een bodyguard zou een ouder die zijn kind kwam ophalen een ‘verdomde Indiër’ hebben genoemd. Ook werden in de consternatie kinderen en ouders rondgeduwd. In de school werden opnamen gemaakt voor de film ‘A mighty heart’, waarin Jolie een hoofdrol speelt.

Het is niet de eerste keer dat de bodyguards van de actrice voor opschudding zorgen, sinds ze vorige maand met vriend Brad Pitt in India neerstreek om de film te maken. Eerder zei een fotograaf door een van de bodyguards te zijn geslagen en te zijn bedreigd met een vuurwapen. Ook zijn er beelden waarop een bewaker van Jolie een fotograaf bij de nek grijpt en uitscheldt omdat hij een foto van het paar wilde maken.

Het laatste incident ontstond toen de deuren van de Anjuman-e-Islam school opengingen. Die waren dicht geweest tijdens de opnamen, maar gingen even open zodat de ouders hun kinderen konden ophalen. Volgens de productiemaatschappij kwam het tot een handgemeen met de beveiliging omdat aanwezige paparazzi de kans grepen naar binnen te glippen.

De film die Jolie en Pitt in India opnemen gaat over de in 2002 in Pakistan vermoorde journalist Daniel Pearl.

[Novum]