Search
Close this search box.

Bonnie St. Claire loopt weg uit tv-studio

Bonnie St. Claire is teleurgesteld weggelopen bij televisieopnamen. Ze werd niet aan het woord gelaten en voelde zich behandeld als een figurant.

Bonnie St. Claire is teleurgesteld weggelopen bij televisieopnamen. Ze was uitgenodigd bij Je Wordt Bedankt!, een SBS-programma waarin beroemdheden in het zonnetje worden gezet. Ditmaal was het de beurt aan Gerard Joling. “Ik had een leuk verhaal te vertellen, maar daarin was de redactie niet geïnteresseerd”, vertelt de 56-jarige zangeres, die tussen het publiek in werd gezet. “Ik werd als figurant gebruikt. In Amerika gaat dat heel anders.”

Omdat ze geen zin had nog langer in de bloedhete studio te zitten zonder dat haar iets werd gevraagd, vertrok de blondine door de achterdeur. “Ik weet wanneer ik de achterdeur moet nemen”, zegt St. Claire. “Bovendien wilde ik me ontfermen over een van mijn hondjes. Dat was wagenziek.”

Eerder dit jaar lag St. Claire in de clinch met de Vara. Paul de Leeuw had haar uitgenodigd om een lied te zingen, maar de gehele uitzending heeft ze ‘als decorstuk dienstgedaan’.

In Je Wordt Bedankt! staat elke week een bekende Nederlander centraal die mensen uit zijn omgeving wil bedanken. De BN’er vult het programma zelf in, met behulp van een creatief team. Vrijdag wordt de aflevering met Joling uitgezonden.

[Novum]