Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Toeschouwer woedend op Barbra Streisand

Barbra Streisand heeft zich de woede van haar publiek op de hals gehaald. Tijdens een concert stak ze de draak met de Amerikaanse president George Bush.

(Novum/AP) – Barbra Streisand heeft zich de woede van haar publiek op de hals gehaald, door tijdens een concert de draak te steken met de Amerikaanse president George Bush. Een boze toeschouwer uitte zijn onvrede met de woorden van de diva door een bekertje met drank naar Streisand te gooien. De zangeres werd echter niet geraakt.

De 64-jarige ster reageerde op het incident met de woorden: “Dit is een vrij land en iedereen mag zijn mening geven.” In een parodie maakt een acteur tijdens de show het Amerikaanse staatshoofd belachelijk door hem te imiteren. Hij zegt dingen als: “Ik maak me zorgen om de nationale schuld, dus verkoop ik Canada.”

Het is al de derde keer tijdens de tournee dat de imitatie de woede van het publiek wekt. De manager van Streisand zegt dat het onmogelijk is dat de act door de media-aandacht niet bekend is bij Republikeinen, die vervolgens kaartjes hebben gekocht.

Streisand, een overtuigd aanhanger van de Democraten, is bezig met een concertreeks in de Verenigde Staten. De diva heeft nadat ze twaalf jaar niet heeft opgetreden haar hoge hakken weer aangedaan om te gaan touren. Ondanks de consternatie blijft de parodie deel van het concert uitmaken.

[Novum]