Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ryan bedroog Reese met Australische actrice

De Australische actrice Abbie Cornish heeft de zwarte piet toegespeeld gekregen in de breuk tussen de 30-jarige Reese Whiterspoon en 32-jarige Ryan Phillippe.

De Australische actrice Abbie Cornish zou de oorzaak zijn van de breuk tussen Reese Whiterspoon en Ryan Phillippe. Verschillende Amerikaanse media melden dat Reese het huwelijk heeft beëindigd nadat ze wel erg romantische berichtjes had ontdekt op de mobiele telefoon van haar man. De berichtjes waren gericht aan de 24-jarige Cornish.

Voormalig fotomodel Cornish en de 32-jarige Phillippe leerden elkaar kennen op de set van de film ‘Stop loss’, waarvan de opnamen net achter de rug zijn. Daar raakten de twee volgens ingewijden tijdens de opnamen erg goed bevriend. Dat er sprake was van meer bleek toen ze in een restaurant in Texas het bedienend personeel opdroegen een gordijn voor hun tafel te hangen.

Cornish ontkent de affaire. Een woordvoerder van de 30-jarige Witherspoon en haar echtgenoot Phillippe wilde geen commentaar geven. Eerder liet zij in een verklaring weten bedroefd te zijn dat het stel officieel uit elkaar gaat. Ze kon verder niets zeggen over de reden van de breuk.

Tussen Phillippe en Witherspoon sprong de vonk in 1999 over op de set van de film ‘Cruel intentions’. Het acteursechtpaar is zeven jaar getrouwd geweest. Tijdens hun huwelijk kregen de filmsterren een zoon en een dochter, de 3-jarige Deacon en de 7-jarige Ava.

[Novum]