Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Brad en Angelina niet bedreigd door Al-Qaida’

Angelina Jolie en Brad Pitt worden niet bedreigd door Al-Qaida. Volgens Us Weekly heeft een moslimfundamentalist de dreiging op zijn website gezet om aandacht.

Angelina Jolie en Brad Pitt worden niet bedreigd door Al-Qaida, zoals eerder werd gemeld. Volgens het Amerikaanse blad Us Weekly heeft een onbekende moslimfundamentalist de bedreigingen op zijn website geplaatst om aandacht te krijgen. Van een daadwerkelijke terroristische dreiging zou geen sprake zijn.

Het Hollywoodkoppel verblijft momenteel in India voor de opnamen van de film ‘A mighty heart’, over de Amerikaanse journalist Daniel Pearl. Hij werd in 2002 in Pakistan vermoord door aanhangers van Al-Qaida. Met de bedreigingen zouden zij hun ongenoegen over de film willen uiten.

Om veiligheidsredenen werden de opnamen eerder al verplaatst van Pakistan naar India. De beveiliging van het koppel zou zijn aangescherpt.

[Novum]