Search
Close this search box.

Britney Spears geeft foto’s zoontje weg

Britney Spears is op zoek naar een chique tijdschrift dat de foto’s van haar jongste telg wil plaatsen. Ze is niet meer in voor een deal met een roddelblad.

Britney Spears wil aan haar imago werken. De in scheiding liggende moeder is daarom op zoek naar een prestigieus tijdschrift dat de babyfoto’s van haar jongste telg wil plaatsen. Dat meldt de Amerikaanse website Women’s Wear Daily.

Britney wil geen geld voor de publicatie. Ze zou geen interesse meer hebben in een lucratieve deal met een roddelblad of goedkoop tijdschrift. Vorig jaar verkocht ze de foto’s van haar eerste zoon Sean Preston nog aan het entertainmenttijdschrift People.

De popprinses treedt met haar wens in de voetsporen van Katie Holmes en Tom Cruise. Het acteurskoppel liet zich samen met hun dochtertje Suri fotograferen voor het chique Vanity Fair. Een hoogzwangere Britney liet zichzelf deze zomer al naakt fotograferen voor het prestigieuze Harpers Bazaar.

Spears diende dinsdag een verzoek tot scheiding in van haar man Kevin Federline. Ze zijn twee jaar getrouwd. Woensdag werd bekend dat K-Fed via de rechter de voogdij over hun kinderen, Sean Preston (1) en Jyaden James (2 maanden), wil opeisen. In de scheidingspapieren had de zangeres zelf ook al aan gegeven de kinderen voortaan in haar eentje op te willen voeden.

[Novum]