Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Elle Macpherson slaat dief van zich af

Elle Macpherson heeft een tasjesdief de stuipen op het lijf gejaagd. De 43-jarige Australische gaf zich niet zomaar gewonnen en sloeg terug.

Elle Macpherson heeft een tasjesdief de stuipen op het lijf gejaagd. Het model was in Londen op weg naar een liefdadigheidsevenement toen een man haar tas probeerde te stelen. De 43-jarige Australische gaf zich niet zomaar gewonnen, meldt de Britse krant The Sun.

Tot verbazing van de omstanders viel Macpherson de dief aan en gebruikte daarbij haar kennis van oosterse vechtsporten. De Australische beoefent de Chinese bewegingsleer Tai Chi, waardoor ze volgens The Sun over veel kracht beschikt. “De tasjesrover maakte geen schijn van kans”, vertelt een ooggetuige de krant. “Zodra hij de tas weggriste, draaide ze zich uiterst kalm om, greep zijn arm en pakte haar eigendom terug. De dief rende daarop weg.”

[Novum]