Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney Spears verkoopt huis

Britney Spears laat er geen gras over groeien. Ze heeft de villa waar zij en bijna ex-man Kevin Federline woonden te koop gezet.

Britney Spears laat er geen gras over groeien. Het lijkt alsof de popprinses alle sporen van Kevin Federline zo snel mogelijk uit haar leven wil wissen. Spears, die vorige week de scheiding aanvroeg van de vader van haar kinderen, heeft de villa waar ze samen woonden te koop gezet.

Volgens de Amerikaanse krant The New York Post vraagt de 24-jarige zangeres 13,5 miljoen dollar (ruim 10,5 miljoen euro) voor het optrekje. De villa in Malibu heeft acht slaapkamers, een buitenkeuken, een fitnessruimte, een sauna en een opnamestudio.

Maar Federline, die probeert een rapcarrière van de grond te krijgen, moet het niet alleen zonder het huis in Malibu doen. Britney heeft volgens de krant ook zijn creditcards laten blokkeren en zijn mobiele telefoon laten afsluiten.

Tijdens zijn huwelijk met Spears is Federline er vaak van beschuldigd een ‘golddigger’ te zijn. De voormalige achtergronddanser zou het geld van zijn vrouw over de balk smijten. Het fortuin van zijn succesvolle wederhelft zou vooral opgaan aan zijn schoenenfetisj en zijn feestgedrag.

Kevin en Britney trouwden twee jaar geleden. Ze hebben twee zoontjes, de 1-jarige Sean Preston en de twee maanden oude Jayden James. Beide ouders hebben aangegeven de volledige voogdij te willen.

[Novum]