Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mike Starink poseert naakt

Presentator Mike Starink en komiek Horace Cohen zijn naakt te bewonderen in het decembernummer van het blad Starstyle. Het nummer is vanaf donderdag te koop.

Presentator Mike Starink en komiek Horace Cohen zijn naakt te bewonderen in het decembernummer van het blad Starstyle. Ook andere bekende Nederlandse mannen zoals Guido Weijers, zanger Llewy is Sel, bokser Ernesto Hoost en de acteurs Frederik Brom en Sacha Visser geven zich bloot.

Starstyle komt voor de vierde keer met een decembernummer waarin bekende Nederlandse mannen naakt poseren. In vorige edities waren onder anderen Tycho Gernandt, Daniël Boissevain en Jody Bernal naakt te zien. De foto’s zijn gemaakt door modefotograaf Carli Hermès, die onder meer bekend is als jurylid uit Hollands Next Top Model.

Vrouwen die één van de naakte mannen voor zichzelf willen hebben, kunnen op hun favoriete foto bieden via internet. Op de website speurders.nl start op 26 november een veiling, die ten goede komt aan Warchild.

Het decembernummer van Starstyle ligt vanaf donderdag in de winkel.

[Novum]