Search
Close this search box.

Britse rockers veilen schoenen

Britse popsterren veilen hun schoeisel voor het goede doel. Coldplay, David Bowie, Johnny Marr, Lily Allen en Ringo Starr hebben hun schoenen ingeleverd.

Britse popsterren veilen hun schoeisel voor het goede doel. Coldplay, David Bowie, Johnny Marr, Lily Allen, Ringo Starr en anderen hebben hun schoenen ingeleverd bij de Mines Advisory Group (MAG), die de opbrengsten gebruikt om explosieven in Libanon op te ruimen. Dat meldt het Britse muziekblad New Musical Express op zijn website.

Veel van de schoenen zijn gesigneerd. Tot 8 december kan worden geboden op de sportschoenen, pumps en laarzen.

In maart organiseerde MAG een soortgelijke actie, waarbij onder meer roze laarzen van de Sugababes en de tennisschoenen van Anna Kournikova onder de hamer gingen. Heather Mills, toen schijnbaar nog gelukkig getrouwd met Paul McCartney, verzorgde de aftrap voor de veiling.

[Novum]