Search
Close this search box.

Roadie speelt mee met The Who

Een ‘roadie’ treedt toe tot The Who. Brian Kehew wist bij het testen van het geluid zo veel indruk te maken als keyboardspeler dat hij John Bundrick vervangt.

Een ‘roadie’, een technicus die een band begeleidt op tournee, treedt toe tot The Who. De Amerikaanse roadmanager Brian Kehew wist bij het testen van het geluid voor de Britse band zo veel indruk te maken als keyboardspeler dat hij toetsenist John ‘Rabbit’ Bundrick mag vervangen. Dat melden Britse media. Bundrick verliet de Noord-Amerikaanse tournee toen zijn vrouw ziek werd.

De legendarische band is momenteel op wereldtournee. Zanger Roger Daltrey en gitarist Pete Townshend zijn de enige oorspronkelijke leden van The Who die nog in leven zijn. Drummer Keith Moon overleed in 1978 aan een overdosis drugs en bassist John Entwistle stierf in 2002 aan een hartstilstand.

[Novum]