Search
Close this search box.

Busta Rhymes op de bon geslingerd

Busta Rhymes lijkt zich maar niet aan de wet te kunnen houden. Hij is aangehouden omdat hij zat te bellen in zijn auto toen hij langs een politiebureau reed.

(Novum/AP) – Busta Rhymes lijkt zich maar niet aan de wet te kunnen houden. De rapper, die vorige maand nog voor de rechter moest verschijnen wegens mishandeling, is aangehouden omdat hij zat te bellen in zijn auto. Hij reed op dat moment langs een politiebureau in New York. De rapper kreeg een boete.

De 34-jarige artiest stond vorige maand terecht omdat hij een man zou hebben aangevallen die op zijn auto spuugde. De uitspraak in deze zaak wordt verwacht op 11 december. Het is niet de eerste keer dat Rhymes met geweld in verband wordt gebracht. Hij weigert sinds februari een verklaring af te leggen over een schietpartij waarbij één van zijn lijfwachten om het leven kwam.

In maart werden de rapper en een andere lijfwacht aangeklaagd door een voormalige fan, die beweert dat hij is mishandeld nadat hij om een handtekening had gevraagd.

[Novum]