Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Klok heeft spijt van vrouwonvriendelijkheid

Hans Klok heeft spijt van zijn uitspraak dat goochelen niets voor vrouwen is. “Dat was misschien niet zo handig”, geeft de blonde illusionist toe.

Hans Klok heeft spijt van zijn uitspraak dat goochelen niets voor vrouwen is. “Dat was misschien niet zo handig”, geeft de illusionist zaterdag toe in De Telegraaf. Begin september reageerde Klok met deze opmerking op het succes van zijn voormalige assistente Sittah, die in augustus op het WK Magic werd uitgeroepen tot beste illusionist ter wereld.

Sittah reageerde in de pers boos op de uitspraken van haar voormalige werkgever. Ze noemde hem jaloers omdat hij zelf nooit verder is gekomen dan de tweede plaats op het WK.

In de krant vertelt Klok het jammer te vinden dat Sittah zich negatief over hem heeft uitgelaten in de pers. “Het doet me verdriet wat ze allemaal over me zegt.” De 37-jarige artiest vertelt dat zijn vader hem altijd al gewaarschuwd heeft. “Hij zei altijd: als je een aap leert klimmen, krijg je later een kokosnoot op je hoofd.”

Toch zegt Klok, die over twee maanden begint met zijn eerste wereldtournee, te hopen dat het nog goed komt met Sittah. “Ik denk dat we in onze harten van elkaar houden. Ik heb veel respect voor haar.”

[Novum]