Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Charlie Sheen keurt Richie Sambora goed

Charlie Sheen is blij dat zijn ex-vrouw Denise Richards gelukkig is met rocker Richie Sambora. “Het is fijn om te weten dat het een aardige en slimme gast is.”

Charlie Sheen is blij dat zijn ex-vrouw Denise Richards zo gelukkig is met rocker Richie Sambora. Dat heeft de acteur aan comédienne Ellen de Generes verteld in haar talkshow. “Het is fijn om te weten dat het een aardige, slimme gast is en een goede ouder. Vooral om dat mijn kinderen nu ook veel tijd met hem doorbrengen.”

Sheen en Richards gingen begin dit jaar uit elkaar na een huwelijk van bijna vier jaar. Aanvankelijk werd er van beide kanten behoorlijk met modder gegooid, maar de strijdbijl lijkt nu begraven. Onlangs werden de voormalige echtelieden samen gefotografeerd terwijl ze met hun twee dochtertjes speelden. “We proberen nu alle onzin los te laten en ons alleen nog bezig te houden met wat goed is voor onze kinderen”, zei Sheen.

De 41-jarige acteur heeft zelf ook een nieuwe liefde: vastgoedhandelaar Brooke Mueller. Tegenover Ellen wilde hij alleen loslaten dat hij haar geweldig vindt.

[Novum]