Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Travis Barker ontkent relatie met Paris Hilton

Travis Barker ontkent dat hij een relatie heeft met Paris Hilton, hoewel hij erkent dat hij regelmatig met haar zoent.

Volgens Travis Barker zoent hij regelmatig met Paris Hilton. Dat betekent volgens de rocker echter niet dat hij een relatie met de hotelerfgename heeft. Er gaan al enige tijd geruchten dat de twee een koppel vormen. Deze week verschenen voor het eerst foto’s waarop zij kussend te zien zijn.

Travis zegt echter dat deze zoen niets voorstelt. “Het is niet bijzonder dat Paris en ik elkaar een tongzoen geven als we elkaar zien. Maar dat betekent niet dat we een koppel zijn, ofzo. Het is gewoon de manier waarop we elkaar begroeten”, verklaart de Blink 182-drummer in het Amerikaanse tijdschrift People. “Paris was dan ook niet het enige meisje dat ik die avond heb gezoend.”

Travis ligt momenteel in scheiding met Shanna Moakler. Ze maakten in augustus bekend uit elkaar te gaan na een huwelijk van twee jaar.

[Novum]