Search
Close this search box.

‘Elton John wil van platenmaatschappij af’

Elton John zou van zijn platenmaatschappij afwillen. Hij vindt dat Universal te weinig heeft gedaan om zijn nieuwe album ‘The captain en the kid’ te promoten.

Elton John zou zijn platenmaatschappij hebben gesmeekt hem te dumpen. Dat melden verschillende Amerikaanse en Britse media. Tijdens een concert in New York zou de Britse zanger een tirade hebben gehouden aan het adres van platenmaatschappij Universal.

Elton vindt dat de platenmaatschappij te weinig heeft gedaan om zijn nieuwe album ‘The captain en the kid’, dat in september uitkwam, te promoten. Voordat hij zijn nieuwe single ‘Postcard from Richard Nixon’ zong, zou hij hebben gezegd dat het publiek het nummer vast niet kende omdat er niets aan promotie was gedaan. Aan het einde van zijn concert zei de 59-jarige artiest te hopen dat het label hem ontslaat.

[Novum]