Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Chris Robinson vraagt scheiding van Kate aan

Rocker Chris Robinson heeft een scheiding aangevraagd van actrice Kate Hudson. Als reden voert hij de onoverbrugbare verschillen tussen de twee aan.

(Novum/AP) – De Amerikaanse rocker Chris Robinson heeft een scheiding aangevraagd van actrice Kate Hudson. Als reden voert hij de onoverbrugbare verschillen tussen de twee aan. De 39-jarige zanger en de 27-jarige actrice kondigden hun scheiding in augustus aan na een huwelijk van zes jaar.

Robinson heeft in de scheidingspapieren een gedeeld voogdijschap over hun zoontje aangevraagd. Ryder Russell Robinson wordt 3 jaar in januari.

Hudson is de dochter van Goldie Hawn. Voor haar rol als rockgroepgroupie Penny Lane in de film ‘Almost famous’ (2000) werd ze genomineerd voor een Oscar. Ook speelde ze in ‘How to lose a guy in 10 days’ en ‘You, me and Dupree’.

Robinson is bekend als de zanger van The Black Crowes. De band scoorde hits als ‘Hard to handle’ en ‘She talks to angels’.

[Novum]