Search
Close this search box.

Kus treedt op met René Froger

De kinderpopgroep Kus treedt op tijdens de kerstshows van René Froger. Samen brengen ze ook de kerstsingle ‘Kon het elke dag maar Kerstmis zijn’ uit.

De kinderpopgroep Kus treedt op tijdens de kerstshows van René Froger in Ahoy’ Rotterdam. Samen met Nickelodeon-presentatoren Viviënne van den Assem en Chris Silos brengen Kus en Froger ook de kerstsingle ‘Kon het elke dag maar Kerstmis zijn…’ uit. Het nummer is de Nederlandstalige cover van het kerstlied ‘Santa Claus is coming to town’. Dat meldt Royal Promotions.

De ‘Christmas show of the year 2006′ vindt plaats op 22, 23, 24 en 26 december. Ahoy’ wordt met duizenden lampjes opgetuigd en in de kerstsfeer gebracht. Het publiek kan alle grote hits van de 46-jarige zanger verwachten, maar uiteraard ook een kerstrepertoire. Froger wordt begeleid door een live-orkest.

[Novum]