Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gouden Kooi-bewoonster Nena: ik ben slim

Gouden Kooi-bewoonster Nena is niet zo dom als ze zich voordoet. De 19-jarige blondine doet zich onnozel voor uit strategische overwegingen.

Gouden Kooi-bewoonster Nena is niet zo dom als ze zich voordoet. De 19-jarige blondine doet zich onnozel voor uit strategische overwegingen. “Ik ben niet alleen maar een mooi plaatje”, vertelt Nena zaterdag in De Telegraaf. “Ik heb mijn hersens dan misschien een tijdje niet gebruikt, maar ze zijn niet dood of zo.”

Nena zegt goed te zijn in alle bètavakken. “Ik wilde vroeger uitvinder worden.” De vroegere mavo-leerling verwacht volgens de krant dat ze op haar sloffen als winnares uit het programma komt. Kandidaten die meedoen aan De Gouden Kooi nemen hun intrek in een villa. Wie er het langst blijft wonen, krijgt het peperdure landgoed cadeau. De winnende kandidaat moet er minimaal een jaar opgesloten hebben gezeten. “Ik heb me aangesloten bij Bart en Brian”, vertelt ze over haar medebewoners. “Zij zorgen voor me als broers en de anderen zien in mij geen bedreiging. Houden zo.”

De blondine kwam in het nieuws toen ze een aanbod van Playboy afsloeg. Wel poseerde ze in sexy poses voor mannenblad FHM. Verder zoende ze vorige week voor de camera’s met medebewoonster Natasia, waar ze al snel spijt van had.

[Novum]