Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Collignon neemt mode van BN’ers niet serieus

Artiesten moeten zich niet bemoeien met de mode. Dat vindt modeontwerpster Monique Collignon. “Van het echt ontwerpen van kleding kun je niet spreken.”

Artiesten moeten zich niet bemoeien met de mode. Dat vindt modeontwerpster Monique Collignon. “Van het echt ontwerpen van kleding kun je niet spreken”, zegt ze op de website Sterrenstek. “Dat doe je niet even zomaar. Je werkt dag en nacht vanuit je ziel. Je hebt daar een opleiding voor genoten en bent voortdurend met je vak bezig.”

Artiesten als Jan Smit en Lange Frans hebben sinds kort een eigen kledinglijn. Maandag voegde Gordon zich bij het gezelschap. Collignon is niet blij met de concurrentie. “Heel af en toe doet het ook wel een beetje pijn.” Aan de andere kant is ze ervan overtuigd dat de kledinglijnen van BN’ers geen lang leven zijn beschoren. Instemmend citeert ze Freddy Heineken: “Schoenmaker hou je bij je leest. Ik kan goed bier maken en iets anders moet ik niet doen.”

[Novum]