Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Danny DeVito zet zich voor gek op tv

Het internet gonst van de geruchten dat acteur Danny DeVito dronken was toen hij woensdagochtend te gast was op tv. De acteur had de hele nacht gefeest.

Het internet gonst van de geruchten dat acteur Danny DeVito dronken was toen hij woensdagochtend te gast was in een televisieprogramma. De 62-jarige acteur ontkent alcoholproblemen, maar geeft toe dat hij de nacht voor zijn optreden in The View had gefeest met acteur George Clooney. Daardoor had hij niet geslapen. DeVito heeft inmiddels zijn verontschuldigingen gemaakt tegenover presentatrice Barbara Walters, meldt de website van de Amerikaanse zender ABC.

DeVito zag er totaal vermoeid uit. Hij mompelde en sommige grove woorden moesten door de zender worden vervangen door een piepje. Het interview werd onbegrijpelijk toen hij een anekdote probeerde te vertellen over zijn verblijf in het Witte Huis. De kleine acteur kon zich niet meer herinneren of hij daar met zijn vrouw was. “Er gebeurt iets wanneer je in die gang loopt. Je herkent vrouwen niet meer.” Ze ‘woonden’ hun kamer ‘helemaal uit’.

DeVito is bij het publiek bekend geworden door zijn rol in de televisieserie Taxi, die liep tot 1983. Daarna speelde hij onder meer in ‘Romancing the stone’ (1984), ‘Twins’ (1988) en ‘Batman returns’ (1992).

[Novum]