Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Columniste Patty Brard in onderhandeling met Party

Patty Brard treedt mogelijk in de voetsporen van Mariska Hulscher. De 51-jarige zangeres is met roddelblad Party in onderhandeling over een column.

Patty Brard treedt mogelijk in de voetsporen van Mariska Hulscher. De 51-jarige zangeres is met roddelblad Party in onderhandeling over een column. Dat meldt Brards manager Koos van Dijk.

Eerder deze maand kondigde de polderdiva aan te stoppen met haar column in roddelblad Weekend. Patty kwam tot het besluit na harde kritiek van collega-BN’ers tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards in oktober. De beroemdheden waren boos vanwege Patty’s vileine stukjes. Zo beschreef ze sterrenstylistes als Rosanna Lima als ‘omhooggevallen pakezels met bijbehorende griezelige hippe chihuahua’s op de arm’.

Bij nader inzien pakt Patty de handschoen weer op, maar niet voor Weekend, waar haar contract is afgelopen. “Ze zoekt een nieuwe uitdaging”, zegt Van Dijk, die benadrukt dat Brard en het weekblad in goed overleg uit elkaar gaan. “Ze vindt schrijven leuk, vooral als veel mensen reageren.”

Bij Party zegt men niet van de onderhandelingen op de hoogte te zijn. Van Dijk verwacht binnen een week uitsluitsel over een contract.

[Novum]