Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Lindsay Lohan in therapie voor alcoholverslaving’

Lindsay Lohan wil nuchter blijven en is in therapie gegaan. De 20-jarige actrice is onlangs gefotografeerd met een opgespeld kaartje voor Anonieme Alcoholisten.

Lindsay Lohan wil nuchter blijven en is in therapie gegaan. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De 20-jarige actrice werd onlangs gefotografeerd met een opgespeld kaartje voor Anonieme Alcoholisten, een bekende afkickmethode.

Volgens bronnen heeft La Lohan donderdagochtend een groepsessie bijgewoond in Los Angeles.

Een woordvoerder van Lohan wilde geen commentaar geven. Een vriendin van de ‘Mean girls’-ster bevestigt de geruchten tegenover PageSix, de roddelrubriek van de Amerikaanse krant New York Post. “Ze heeft meerdere bijeenkomsten bijgewoond en heeft hopelijk besloten voorgoed haar leven te beteren. Ze is helemaal losgeslagen.”

Lohan wordt regelmatig gesignaleerd met hotelerfgename Paris Hilton en de nu vrijgezelle Britney Spears. Een producent van haar nieuwe film ‘Georgia rule’ noemde de feestende actrice eerder ‘onverantwoordelijk en onprofessioneel’. Vrienden van Lindsay hopen dat ze haar verslaving nu serieus te lijf gaat.

[Novum]