Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Denise Richards gooit laptop van balkon

Denise Richards heeft in een boze bui een laptop van een balkon gegooid, bovenop twee oudere dames. De computer was van een opdringerige fotograaf.

(Novum/AP) – Actrice Denise Richards heeft in een boze bui een laptop van een balkon gegooid, bovenop twee oudere dames. Haar woordvoerster bevestigt het bericht en zegt dat een opdringerige fotograaf schuld heeft aan het incident. “Die paparazzo heeft geluk dat het alleen zijn laptop was die van een balkon is gesmeten.”

De 35-jarige Richards was een scène aan het opnemen voor haar nieuwe film ‘Blond and blonder’, toen ze tegen een fotograaf aanliep die een foto van haar wilde maken. In een poging dat te voorkomen pakte ze zijn laptop af en smeet die van het balkon.

Een producent van de film, waarin ook Pamela Anderson een hoofdrol heeft, laat weten dat de fotograaf en enkele andere personen zonder toestemming op de set aanwezig waren. Hij bevestigt dat leden van de cast door hen zijn lastig gevallen. Richards werd voer voor fotografen toen ze ging scheiden van acteur Charlie Sheen. Nu ze een relatie heeft met Bon Jovi-gitarist Richie Sambora is de aandacht er niet minder om geworden.

[Novum]